ЛИПОЛАЗЕР


Липолазер – неинвазивна липосукция за отслабване и оформяне на тялото

Технологията Липолазер използва ниски нива на лазерна енергия до 650 nm, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки причинявайки „фотобиомодулация”. Лазерната енергия променя химичния състав на клетката и предизвиква освобождаване на ензима Липаза , който разгражда триглицеридните молекули на мастни киселини и глицерол.

Благодарение на този процес тез молекули преминават през канали в клетъчните мембрани и се транспортират до тъканите, където се използват за производството на енергия при обмяната на веществата т.е. подобряват метаболизма. Този процес е естествена реакция на организма, когато той е принуден да използва собствените си енергийни запаси.-Подобряват метаболизма

-Не вреди на организмаЗоните които мoгат да се третират с ЛИПОЛАЗЕР са :
  • Двойна брадичка
  • Ръце
  • Гръб
  • Корем
  • Паласки
  • Седалище
  • Брич
  • Бедра / Външната и вътрешната част /
  • Коленете
  • Глезените
Технологията Липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносната система. С други думи тя не причинява неестествени за организма реакции .
Препоръчителни са упражнения или друг вид активност/ бързо вървене / с продължителност 30 мин непосредствено след процедурата и изпиването на литър вода на малки глътки . Така се постига пълния ефек на Липолазера, тъй като се стимулира лимфната система и тялото се освобождава от свободните мастни киселини.
Терапията с Липолазер добива все по-голяма популярност, тъй като съчетава в себе си ред преимущества в сравнение с други методи за отстраняване на излишните мазнини и целулита.
– Процедурите стимулират естествените процеси на организма за изгаряне на мазнините;
– Напълно безболезнена и безопасна процедура, тъй като се използват само ниски нива на лазерната енергия;
– Напълно достъпни процедури, които могат да се правят и в обедната почивка;
Бързи резултати, видими още след първата процедура – обиколката се намалява с от 1 до 4 сантиметра. Препоръчителният курс е от 8 процедури в рамките на 1 месец, т.е. по две процедури всяка седмица. Ако проблемът е сериозен се правят през ден . Една процедура трае от 20 до 30 минути и може да бъде направена на две от изброените зони едновременно . След приключване на курса от процедури на две от желаните зони , е нужно да се направи почивка от 10 дни и след това може да се продължи с останалите желани за моделиране зони .
Какво представляват процедурите?
Апаратът Липолазер използва лазерни падове(плочки), които се поставят върху проблемната зона . Липолазерът води до изключителни резултати, особено ако се съчетава с тренировки и здравословно хранене, тъй като освен, че намалява мастните натрупвания в организма спомага и за естетичното оформяне на третирана зона, което много трудно се постига само с познатите ни методи.
– Първата процедура води до разрушаванена мастните клетки,
– Втората процедура намалява обема на мастните тъкани,
– Третата процедура спомага за задържането на постигнатите резултати.
– 8 процедури е оптималния курс

Препоръчителният курс е от 8 процедури в рамките на 1 месец, т.е. по две процедури всяка седмица.
Записване или при възникване на въпроси
Messenger
ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И БЕЗПЛАТНА ТЕСТОВА ПРОЦЕДУРА