Диоден лазер
SAPPHIRE LS- 1200

Лазерната епилация която сте търсили , ефективност
и нов начин на усещане


ЕПИЛАЦИЯ
Sapphire LS- 1200 е иновативна лазерна система, създадена за най-взискателните клиенти мъже и жени , които търсят максимално безболезнена и ефективна лазерна епилация – подходяща за всеки тип кожа, независимо от сезона.

Създаден от Opphalo Grupo Espana , Sapphire LS-1200 еустройство последно поколение в сферата на лазерната епилация . Мощен диоден лазер с охлаждане на принципа на климатик , който постига температура от -10 градуса на върхът на главата .Sapphire LS-1200 е ефективен и мощен, защото предлага работни режими за работа в къси и дълги импулси (FDP) без загуба на мощност и време за охлаждане. Тайната е в двата вида импулси които обхващат всички типове кожа .
Късите импулси 15 или 30 милисекунди работят за светли кожи тип 1 , 2, или 3 , достигат до корена на косъма под времето за термична релаксация и постигат безболезненото и ефикасно отстраняване .
Дългите импулси 100 и 400 милисекунди вършат същата работа за тъмните фототипове 4, 5 и 6 . Ефикасността и усещането се запазва т , променяме само настройките .


Ергономичен , лек и мощен накрайник с немски диодни ленти , достига лесно и най-трудните зони с температура на охлаждане -10 градуса
Depilice® е патентована технология за охлаждане която гарантира максимално комфортно третиране на космите .
ПЕРСОНАЛНО отношение е част от нашият слогън .
Sapphire не работи с готови програми според типа кожа , ние имаме възможност да настройваме параметрите на работа , за да увеличим максимално ефективността и безопасността по време на процедурата .
808 nm Златният стандарт за диодна дължина на вълната , повлиява всички типове косми. Тя предоставя дълбоко проникване в косменият фоликул с висока лазерна мощност и траен резултат .
Лазерната епилация е термоселектиран метод за премахване на нежелано окосмяване . Апарата излъчва светлинна енергия , която достига до корена на косъма . Лъчът разпознава косъма по неговия пигмент / меланин /и го използва като проводник за да достигне косметият фоликул . При допир с кожата, светлината от лазера се трансформира в топлина и води до затваряне на кръвоносният съд който храни косменият фоликул . След спирането на кръвотока до корена на косъма , спира и растежа му защото не достигат хранителни вещества . Лазерния лъч е насочен изцяло към космените структури, без да вреди на кожата .
Съществуват 3 различни фази на растеж – анагенна, катагенна и телогенна. Лазерната епилация унищожава косъма, само когато той е във активна фаза на растеж (анаген). Ето защо, за да се постигне траен резултат и да се достигне до всички косми в тази фаза (анаген), е необходимо извършването на няколко поредни процедури. Те се извършват през 4 до 10 седмици според зоната която третираме . Още след първата процедура космите стават по-тънки и слабо пигментирани (светли) и значително забавят растежа си. Със всяка процедура растежът е все по-бавен, което води до постепенно увеличаване на периода между процедурите до достигане на поддържащите процедури един до два пъти годишно. От изключително значение е спазването на интервалите между процедурите, за да могат максимален брой косми да бъдат обработени в тяхната активна фаза. Неспазването на препоръчителният период между процедурите би увеличил броя нужен за трайното обезкосмяване на третираната зона .
Тялото започва да изхвърля унищоженият и ненужен косъм от 3 до 7 дни след епилацията . Това създава лъжливо усещане, че космите започват да растат. След 10-14 дни от процедурата ще забележите опадането на косъма. Този период – “период на избутване” продължава 2-3 седмици, след което третираната зона се изчиства от тъмнеещите остатъци на косъма. За повторно третиране трябва да мине месец след първата процедура, за да се обхвне втората фаза на космен растеж. Освен това, до повторното атакуване космите, които ще се появат НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТСКУБВАТ . До изчакване на повторната процедура, космите САМО да се подрязват или бръснат.
За постигане на желан резултат са нужни между 6 до 10 сесии с интервал от 4 до 10 седмици . По-светлите косми са по-устойчиви и се изисква повече третиране . Активно спортуващите хора имат по-силно кръвообръщение , за това при тях трайният резултат идва малко по-бавно . Същото важи и за хора с хормонални проблеми -поликистозни яйчници , проблеми със щитовидна жлеза и др.
Космите в желаната за третиране зона НЕ трябва да са отскубвани /с кола маска , епилатор или пинсета/ поне от 30 дни , и да са гладко избръснати 24 часа преди лазерната епилация . Не трябва да има разраняване или зарастващи рани в зоната на третиране . Много важна част е зоната на третиране да НЕ бъде излагана на силно слънце или солариум 7 дни преди и след лазерната епилация .

Записване или при възникване на въпроси
Messenger
ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И БЕЗПЛАТНА ТЕСТОВА ПРОЦЕДУРА