HIFU
За стягане и контуриране на тялото

Лифтинг и топене на мазнини в дълбочина
С времето старее не само кожата на лицето и тялото, но и мускулните, съединителните и мастните тъкани които я поддържат изпъната и я защитават от влиянието на гравитацията. Заедно тези слоеве тъкани са познати още като повърхностна мускулно-апоневрозна система („SMAS“) отдавна се използва за естетични цели в медицината благодарение на медицинските лазери и IPL апарати.

Според принципа на селективната фототермолиза и фракционната фототермолиза, лазерният и IPL методи, действат единствено върху повърхностния и средния слой на кожата. Благодарение на свръхмодерната „HIFU” технология, за пръв път може неоперативно да се достигне до дълбокия слой на кожата, което позволява да се трeтира най-важния за лифтинг ефекта SMAS слой – „повърхностната мускулно-апоневрозна система”. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и именно този слой играе най-важната поддържаща роля за меките тъкани на лицето и тялото.

-Лифтинг ефект

-За третиране на затлъстяването

-За интимно подмладяване

Ултразвукът с висока интензивност- HIFU е технологията позволяваща ултразвуковите вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на третиране -SMAS. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65-70°С), което води коагулация . В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват, а SMAS (повърхностната мускулно-апоневрозна система) намалява обема си, което води до лифтинг ефект. За да възстанови коагулиралите точки в подкожието , се произвеждат нови колагенови влакна и се постига траен лифтинг ефект .Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск от изгаряния.

Също така, ХайФу процедурите са подходящи и за третиране на затлъстяването, тъй като ултразвуковата енергия преминава през кожата в такава дълбочина, че достига до подкожните мастни клетки и ги унищожава. По време на процедурата високочестотният ултразвук се фокусира върху мастните клетки, като ги разгражда и те се отделят от тялото, по естествен път през следващите няколко месеци. Крайния резултат е премахване на подкожната мастна тъкан и стягане на кожата .
След третиране с HIFU ефекта настъпва на две фази. В първата се забелязва незабавно свиване на колагеновите влакна / около 20 % /, което се случва буквално веднага след процедурата. Повечето клиенти отчитат видима разлика и подобрен външен вид в рамките на няколко дни . Във втората фаза ефекта колагеновата стимулацията. В рамките на 1 до 3 месеца се образуват изцяло нови колагенови влакна, което е и крайния резултат от терапията. Процедурата е изключително ефективна при стрии и отпусната кожа .

5D HIFU Diamond Power е професионална 2-в-1 HIFU система за лифтинг и топене на мазнини на тялото, разполагаща със специален накрайник за интимно стягане и подмладяване. Апаратът има проникваща точка с от 1 до 11 едновременни перфорации (линии) и 15 точки на коагулация, като максималната широчина на енергийната площ е 10 мм. Самата точка на коагулация може да се увеличава до 5 пъти, което прави апарат до 30 пъти по-мощен и ефективен от стандартната HIFU машина. Дълбочината на обработката може да се регулира от 1mm до 25mm, а енергията може да се регулира от 0.1J до 2.0J в зависимост от зоната за лечение и нуждите на клиента, което значително съкращава времето за третиране, както и енергийните точки върху кожата по-равномерни, а лечебният ефект е по-добър.
Апаратът е оборудвани 8 глави(1.5, 3.0, 4.5, 6.0, 8.0, 10, 13, 16 мм ) подходящи за лице и тяло, прецизно въздействащи в различни дълбочини на кожата и гарантиращи удобството на работа и безопасността на нашите клиенти.Много ефективно въздейства на стрии и фиброзен целулит.Подходящ за възстановяване след раждане.
Допълнително уредът е оборудван и с вагинален накрайник разполагащ с 2 отделни глави( 3.0, 4.5 мм) и специална технология за 360 градусово завъртане, както и автоматичен контрол на ъгъла на въртене, за да се гарантира достигането създаването на множество фокусирани и еднакви точки. Процедурите направени с вагиналния накрайник са изключително благоприятни при разкъсване на влагалищната тъкан, паднала матка , сухота, уринарна инконтиненция, релаксация и други проблеми. Процедурата задейства възстановяването на регенеративни клетки допринасяйки за облекчаване и разрешаване изброените проблеми . Технологията за интимно подмладяване е неинвазивна и безболезнена, ултразвуковите вълни обработват изключително деликатно лигавицата на влагалището, като се гарантира ефективност и липса на дискомфорт по време на терапията.


Апаратът е клинично тестван и няма доказано негативно влияние върху репродуктивните функции или възможностите за естествено раждане.
Записване или при възникване на въпроси
Messenger
ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И БЕЗПЛАТНА ТЕСТОВА ПРОЦЕДУРА