Меню Затваряне
ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ – КЛАСИЧЕСКО ИЛИ С УЛТРАЗВУК
🧚‍♀️ Образът на съвременната жена е на домакиня , бизнес дама и майка в едно . Постоянно бързаща и мислеща как да изглежда максимално добре . Важна част от нашият имидж е кожата на лицето и за да изглежда то подържано не винаги е свързано със скъпи процедури .
Ръчното почистване на лице е най-старият и изпитан метод в козметичният салон , особено когато кожата е мазна и има комедони и пъпки .Чрез ръчната екстракция от порите се освобождава задържаният и окислен до черно себум . Освен това се премахват мъртви клетки от повърхността на кожата и след процедурата лицето е освежено , тенът изравнен а порите са чисти . За комбинирани и мазни кожи процедурата е препоръчителна веднъж месечно .
Почистването с ултразвук е бърз и лесен начин да освежим и почистим лицето си.
Това  е козметичен метод за освежаване на кожата, при който се използват ултразвукови вълни. Целта на почистването с ултразвук е да се премахнат роговите клетки от най-горния слой на кожата , без това да я наранява.
Ултразвуковото почистване на лице е нежно, щадящо и безболезнено . След това кожата е кадифено мека , сияйна и чиста . Процедурата е много подходяща за нормални и сухи кожи , чувствителни кожи и кожа с розацея.
Ако не знаете коя е подходящата за вас процедура ни се обадете 📲 0894233459
или ни посетете в 💒 гр.Варна ул.Воден 19 където мечтите за секси стегнато тяло , неотразимо лице и перфектен маникюр стават реалност 💋
ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ КРАСИВИ А НИЕ САМО ПОДЧЕРТАВАМЕ КРАСОТАТА ВИ 💟

Свързани статии