Меню Затваряне

Козметика за лице

Класическо почистване на лице 
Продължителност: 60 Мин.
Демакиаж, ексфолиация, омекотяване на комедоните с гел, ръчна екстракция на комедони, дарсонвал, маска, завършващ крем.
Ние не използваме пара за отваряне на порите , а нова технология хидратиращ гел  на израелската фирма Ana Lotan. Така лицето не се зачервява толкова и за това е силно препоръчително при капилярни кожи.
Почистването на лице е препоръчително да се прави веднъж месечно  за комбинирани, мазни и акнеични кожи.

Хидратираща терапия 
Продължителност 50 Мин.
Хидратацията е ключът към здравето и младоста. В края на всеки сезон лицето има нужда от освежаване поради излагането на слънце или студ и вятър.
Препоръчително е да се правят 1-2 пъти месечно или според нуждата на лицето. Хидратиращите терапии са много подходящи като допълваща процедура след химичен пилинг. Подобрява се резултата от пилинга и се ускорява регенерацията на кожата.
Лифтинг терапия
Времетраене 50 мин.

Лифтинг и подмладяващата терапия е процедура, предназначена за моделиране на овала на лицето, постигане на по-ясен контур, корекция на признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза на кожата. Терапията предотвратява появата на признаци за преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора на кожата, хидратира я, стимулира синтеза на колаген и еластин. Моделиращият ефект е видим още след първата процедура. Препоръчват се 4 последователни терапии по една в седмицата и след това подържащи .


Пилинг Bright Peel на Filorga 
Времетраене 15 мин.

Fillmed® Bright Peel за нормална кожа е химичен пилинг, насочен към кожата с тъмни петна и неравномерен тен на кожата. Използваме Fillmed® Bright Peel, за да ексфолираме мъртвите кожни клетки и кожата остава  с по-гладка текстура, сияен вид и по-равномерен тен. Процедурата е безболезнена и не изисква нищо по-специално от хидратация в домашната грижа след нея. Препоръчват се от 4-6 последователни пилинга на всеки 10 дни .

Химичен Гликолов  пилинг Alissa Beaute
Времетраене 15 мин.
Сияйна кожа с равномерен тен – звучи добре, нали? Никой не иска тъмните петънца, несъвършенствата по кожата и омазняването да му пречат да изглежда перфектно. Вече няма нужда да се чудите как да прикриете тези проблеми, защото различните видове химичен пилинг са създадени точно за това. Те ще възвърнат жизнеността и блясъка на вашата кожа и ще ви помогнат да я поддържате гладка и мека. С помощта на химичен пилинг могат да се отстранят всички малки несъвършенства, които забелязвате често в огледалото, както и някои дерматологични проблеми като петна и белези от акне. Пилингът е отличен начин за възобновяване на кожата бързо и изгодно .

Свързани статии