Меню Затваряне

Процедури за лице

Класическо почистване на лице 
Продължителност: 60 Мин.
Демакиаж, ексфолиация, омекотяване на комедоните с гел, ръчна екстракция на комедони, дарсонвал, маска, завършващ крем.
Ние не използваме пара за отваряне на порите , а нова технология хидратиращ гел  на израелската фирма Ana Lotan. Така лицето не се зачервява толкова и за това е силно препоръчително при капилярни кожи.
Почистването на лице е препоръчително да се прави веднъж месечно  за комбинирани, мазни и акнеични кожи.

Хидратираща терапия 
Продължителност 50 Мин.
Хидратацията е ключът към здравето и младоста. В края на всеки сезон лицето има нужда от освежаване поради излагането на слънце или студ и вятър.
Препоръчително е да се правят 1-2 пъти месечно или според нуждата на лицето. Хидратиращите терапии са много подходящи като допълваща процедура след химичен пилинг. Подобрява се резултата от пилинга и се ускорява регенерацията на кожата.
Лифтинг терапия
продължителност 50 мин.

Лифтинг и подмладяващата терапия е процедура, предназначена за моделиране на овала на лицето, постигане на по-ясен контур, корекция на признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза на кожата. Терапията предотвратява появата на признаци за преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора на кожата, хидратира я, стимулира синтеза на колаген и еластин. Моделиращият ефект е видим още след първата процедура. Препоръчват се 4 последователни терапии по една в седмицата и след това подържащи .


Пилинг Bright Peel на Filorga 
Продължителност 15 мин.

Fillmed® Bright Peel за нормална кожа е химичен пилинг, насочен към кожата с тъмни петна и неравномерен тен на кожата. Използваме Fillmed® Bright Peel, за да ексфолираме мъртвите кожни клетки и кожата остава  с по-гладка текстура, сияен вид и по-равномерен тен. Процедурата е безболезнена и не изисква нищо по-специално от хидратация в домашната грижа след нея. Препоръчват се от 4-6 последователни пилинга на всеки 10 дни .

Химичен Гликолов  пилинг Alissa Beaute
Продължителност 15 мин.
Сияйна кожа с равномерен тен – звучи добре, нали? Никой не иска тъмните петънца, несъвършенствата по кожата и омазняването да му пречат да изглежда перфектно. Вече няма нужда да се чудите как да прикриете тези проблеми, защото различните видове химичен пилинг са създадени точно за това. Те ще възвърнат жизнеността и блясъка на вашата кожа и ще ви помогнат да я поддържате гладка и мека. С помощта на химичен пилинг могат да се отстранят всички малки несъвършенства, които забелязвате често в огледалото, както и някои дерматологични проблеми като петна и белези от акне. Пилингът е отличен начин за възобновяване на кожата бързо и изгодно .
LPG Integral Endermolift
Продължителност от 15 д0 40 мин.

Рестарт на производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина по естествен начин с Cellu M6® INTEGRAL на LPG по метода Endermolift™ с новия работен накрайник за лице Ergolift

С годините активността на фибробластите, клетките отговорни за производство на колаген и еластин, намалява. Кожата губи своята плътност, еластичност и естествена свежест. Появяват се белезите на стареенето: бръчки, изтъняване, отпуснатост, повяхнал тен. Всяка година кожата губи 1% от своя колаген.

Endermolift™ е ексклузивна anti-age технология, патент на LPG,  която чрез механо-стимулация, по естествен и неинвазивен начин постига уплътняване, подмладяване и лифтинг на кожата на лицето, шията и деколтето. Комбинацията от деликатен вакуум и нежни микро-импулси в новия работен накрайник Ergolift, стимулира фибробластите дълбоко в дермата да реактивират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Процедурата е изключително приятна и релаксираща , естествен фитнес на тъканите, който поддържа техния тонус, уплътнява и изглажда бръчките , дренира токсините, намалява оточността  и тъмните кръгове около очите, стяга контура и възстановява свежия и блестящ тен.

Процедурата се използва  :

 

За свеж и изравнен тен, почистена и дренирана от токсини кожа

 

За лифтинг на околоочния контур, премахва подпухналост и тъмни кръгове, намалява бръчките

 

За уплътняване на кожата и подмладяване – изглажда фините и по-дълбоки бръчки

 

За оформяне, стягане и лифтинг на лицевия контур

 

За отслабване и намаляване обема на лицето и двойната брадичка

 

За клетъчна регенерация и лифтинг на лице, шия, деколте

Свързани статии