Меню Затваряне

Процедури за лице

Дълбоко почистване на лице 
Продължителност: 60 Мин.
Демакиаж, ексфолиация, омекотяване на комедоните с гел, отстраняване на малки комедони и мъртви клетки с ултразвук , ръчна екстракция на комедони, дарсонвал, маска,вкарване на активна съставка с ултразвук, завършващ крем , фотозащита .
Ние не използваме пара за отваряне на порите , а нова технология хидратиращ гел  . Така лицето не се зачервява толкова и за това е силно препоръчително при капилярни и чувствителни на допир кожи.
Почистването на лице е препоръчително да се прави веднъж месечно  за комбинирани, мазни и акнеични кожи, а за останалите според препоръката на терапевта.

Хидратираща терапия 
Продължителност 50 Мин.
Хидратацията е ключът към здравето и младоста. В края на всеки сезон лицето има нужда от освежаване поради излагането на слънце или студ и вятър.
Препоръчително е да се правят 1-2 пъти месечно или според нуждата на лицето. Хидратиращите терапии са много подходящи като допълваща процедура след химичен пилинг. Подобрява се резултата от пилинга и се ускорява регенерацията на кожата.
Лифтинг терапия
продължителност 50 мин.

Лифтинг и подмладяващата терапия е процедура, предназначена за моделиране на овала на лицето, постигане на по-ясен контур, корекция на признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза на кожата. Терапията предотвратява появата на признаци за преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора на кожата, хидратира я, стимулира синтеза на колаген и еластин. Моделиращият ефект е видим още след първата процедура. Препоръчват се 4 последователни терапии по една в седмицата и след това подържащи .


Пилинг Bright Peel на Filorga 
Продължителност 15 мин.

Fillmed® Bright Peel за нормална кожа е химичен пилинг, насочен към кожата с тъмни петна и неравномерен тен на кожата. Използваме Fillmed® Bright Peel, за да ексфолираме мъртвите кожни клетки и кожата остава  с по-гладка текстура, сияен вид и по-равномерен тен. Процедурата е безболезнена и не изисква нищо по-специално от хидратация в домашната грижа след нея. Препоръчват се от 4-6 последователни пилинга на всеки 10 дни .

Химичен пилинг Alissa Beaute
Продължителност 40  мин.
Сияйна кожа с равномерен тен – звучи добре, нали? Никой не иска тъмните петънца, несъвършенствата по кожата , омазняването и отпуснатата кожа  да му пречат да изглежда перфектно. Вече няма нужда да се чудите как да прикриете тези проблеми, защото различните видове химичен пилинг са създадени точно за това. Те ще възвърнат жизнеността и блясъка на вашата кожа и ще ви помогнат да я поддържате гладка , мека и сияйна . С помощта на химичен пилинг могат да се отстранят всички малки несъвършенства, които забелязвате често в огледалото, както и някои дерматологични проблеми като петна , белези от акне и по-дълбоки бръчки. Пилингът е отличен начин за възобновяване на кожата бързо и изгодно .

Безиглена мезотерапия Fusion Meso Xpert
Продълвителност 50 мин.
FUSION MESO XPERT е иновативен апарат, който доставя в кожата високотехнологични активни съставки на принципа на електропорацията, комбинирана с LED светлина. Това е неинвазивен и БЕЗ БОЛКА метод, който регенерира кожата и коригира  несъвършенствата по нея.Ефективна, безопасна и неагресивна терапия, която води до видими и дълготрайни резултати. FUSION MESO XPERT е технология, която съчетава електропорация и LED светлина, обединени в една цел- пенетрация на мезо коктейли в кожата. Трансдермалното въвеждане в кожата на съставки е на основата на ток, а не на игли. Благодарение на това високоефективните и иновативни активни съставки достигат до клетката, а LED светлината активира определени биологични функции на кожата.

Микронидълинг Fusion Mesotherapy
Продължителност 50 мин.
Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.  Fusion Meso PEN platinum е уред за микронидлинг. Основната полза от фракционната мезотерапия е образуването на колаген чрез контролирано нараняване на кожата. Второто ключово предимство е  биоревитализация – чрез вкарване на активни съставки на основата на хиалуронова киселина, растежни фактори, пептиди, полипептиди и други. Образуване на EFG /епидермални растежни пептиди/, които осигуряват подмладяването на кожата и регенерация на кожата.Микронидлингът е процес, включващ фини игли, които правят множество миниатюрни дупчици на повърхността на кожата.Този процес стимулира колагенообразуването. Чрез него се третират бръчки, хиперпиментация, отпусната кожа, както и белези, стрии и целулит, а резултатите зависят от използваната техника и вида продукт. Нарича се също Колаген индукционна терапия (Collagen Induction Therapy CIT)
Био Микронидлинг
продължителност 40 мин.

Революционно нова терапия за регенерация на кожата , без игли и кървене .

Ключовата съставка е спикули от сладководна китайска гъба, която е чист и естествен биологичен екстракт – 100% натурален, без  химикали или киселини. Може да се види като прах с просто око и като остър пръчков кристал под микроскоп. Смесена с активни съставки според нуждите на кожата и само с 5 мин.  ръчен масаж се въвеждат над 3 000 000 естествени силициеви микроигли  , за да стимулират метаболизма на кожата и да стимулират регенерацията на колаген и еластин .

Два вида терапии :
1. Ресърфейсинф , за изглаждане на кожната повърхност , при акне, белези от акне, широки пори, мазна кожа.
2. Ревитализация, за всички типове кожа, изключителни резултати при пигментация и регенерация на околоочен контур .

Терапия OxyGen 3 в 1
Продължителност 60 мин.

Процедурата започва с триполярна радиочестота , за да се затопли и подготви за инфузията на активните съставки кожата .

Втората стъпка е  нанасяне на един от двата гела върху кожата на лицето в комбинация с капсулата :

  • NeoBright – това е гел, който видимо изсветлява, както и озарява кожата с помощта на съдържащата се азелаинова киселина, коджикова киселина и ретинол.
  • NeoRevive  – друг вид гел, подобряващ текстурата на кожата с хиалуронова киселина, пептиди и ретинол.
  • Капсулата , която е съставена от натриев бикарбонат, лимонена киселина, съчетани с магнезий и започват леки вибрации. При взаимодействието на съставките на капсулата с избрания гел, върху кожата възниква желаната химическа реакция. В резултат се създават мехурчета въглероден диоксид, които са причина обогатената с кислород кръв да се издига до повърхността на кожата.

Третата стъпка е въвеждане на серум с ултразвук за по-добра пенетрация.

Процедурата за лице OxyGen съчетава елементи от различни терапии за изключителни резултати:

  • Ексфолиране –  ексфолира най-горните слоеве на кожата, за да премахне мъртвите клетки, да обнови кожата и да я подготви да приеме активни хранителни вещества. Ексфолирането е безопасно и нежно, подходящо за всички типове кожа, може дори да третира чувствителната кожа без дразнене. Чрез използването на Capsugen, технологията  дълбоко почиства кожата, като същевременно влива богати на хранителни вещества активни съставки.
  • Оксигенация –  произвежда CO 2 мехурчета, които леко се пукат по повърхността на кожата, създавайки физиологичен отговор от тялото да изпрати богата на кислород кръв към зоната. Това води до повишен капилярен поток и подобрен кожен метаболизъм. Оксигенирането е изключително ефективно, тъй като насърчава оптималното усвояване на активните съставки.
  • Ултразвук – тази технология прониква под повърхността на кожата, за да насърчи възстановяването и обновяването на клетките, да увеличи кръвообращението и да подобри способността на кожата да абсорбира продукти .
Последната стъпка от терапията е завършваща маска според нуждите на кожата .
LPG  Endermolift
Продължителност от 20 д0 60 мин.

Рестарт на производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина по естествен начин с Cellu M6® INTEGRAL на LPG по метода Endermolift™ с новия работен накрайник за лице Ergolift

С годините активността на фибробластите, клетките отговорни за производство на колаген и еластин, намалява. Кожата губи своята плътност, еластичност и естествена свежест. Появяват се белезите на стареенето: бръчки, изтъняване, отпуснатост, повяхнал тен. Всяка година кожата губи 1% от своя колаген.

Endermolift™ е ексклузивна anti-age технология, патент на LPG,  която чрез механо-стимулация, по естествен и неинвазивен начин постига уплътняване, подмладяване и лифтинг на кожата на лицето, шията и деколтето. Комбинацията от деликатен вакуум и нежни микро-импулси в новия работен накрайник Ergolift, стимулира фибробластите дълбоко в дермата да реактивират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Процедурата е изключително приятна и релаксираща , естествен фитнес на тъканите, който поддържа техния тонус, уплътнява и изглажда бръчките , дренира токсините, намалява оточността  и тъмните кръгове около очите, стяга контура и възстановява свежия и блестящ тен.

Процедурата се използва  :

За свеж и изравнен тен, почистена и дренирана от токсини кожа

За лифтинг на околоочния контур, премахва подпухналост и тъмни кръгове, намалява бръчките

За уплътняване на кожата и подмладяване – изглажда фините и по-дълбоки бръчки

За оформяне, стягане и лифтинг на лицевия контур

За отслабване и намаляване обема на лицето и двойната брадичка

За клетъчна регенерация и лифтинг на лице, шия, деколте.

 

HIFU – Дълбок SMAS лифтинг

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на HIFU / хайфу /  постига добри резултати във всички зони на лицето, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът,  нямат значение за прилагането на терапията.

Най-ценното при хайфу лифтинга е, че можем да достигнем до цели 4.5 мм в дълбочина до т.нар. SMAS слой (мускулният апоневротичен слой).На такава дълбочина за лифтиране работят и пластичните хирурзи.Казано на разбираем език, SMAS  представлява вид ципа, изградена от колагенови и еластинови влакна, която отделя подкожието от подлежащите мускули.
Именно тя служи като своебразна арматура и подържа  тъканите на тяхното място.С времето обаче, SMAS слоят изтънява, отпуска се и в комбинация със стареенето на кожата води до появата на бръчки и видимо нарушени контури на лицето.Именно стимулирането на този слой е в основата на изключителните лифтинг резултати от процедурата HIFU на лице .Чрез фокусираният ултразвук апаратът въздейства на колагеновите и еластинови влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата. Те се свиват и скъсяват и така се повдига SMAS слоят.

С контролирано заграяване на тъканта HIFU предизивиква точки на коагулация .
Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан по лицето, без да уврежда повърхността на кожата. Едновременно с това се стимулира образуването на нови колагенови влакна.Процедурата предизвиква стягащ и повдигащ ефект, който се разгръща оптимално от 2 до 3 месеца . Изключително ефективна процедура за белези от акне.

Процедурата с Хайфу апарата ни от последно поколение , се бори успешно със следните проблеми-премахване на бръчки, възстановяване на еластичността , стягане на кожата и стапяне на мазнина  на :

Чело
• Горен клепач
• Околоочен контур /торбички и бръчки/
• Бузи /извайване на скули /
• Цялостен лицев контур
• Двойна брадичка

5D HIFU  е професионална 2-в-1 HIFU система за лифтинг и топене на мазнини  по лицето и тялото, повдигане на бюста и специален накрайник за интимно стягане и подмладяване. Апаратът има проникваща точка с от 1 до 11 едновременни перфорации (линии) и 15 точки на коагулация, като максималната широчина на енергийната площ е 10 мм. Самата точка на коагулация може да се увеличава до 5 пъти, което прави апарат до 30 пъти по-мощен и ефективен от стандартната HIFU машина. Дълбочината на обработката може да се регулира от 1mm до 25mm, а енергията може да се регулира от 0.1J до 2.0J в зависимост от зоната за лечение и нуждите на клиента, което значително съкращава времето за третиране, както и енергийните точки върху кожата по-равномерни, а крайният резултат е по-добър.

Апаратът е оборудвани 8 глави(1.5, 3.0, 4.5, 6.0, 8.0, 10, 13, 16 мм ) подходящи за лице и тяло, прецизно въздействащи в различни дълбочини на кожата и гарантиращи удобството на работа и безопасността на нашите клиенти.

LipospheresДълбокотъканен масаж и лимфен дренаж /

Lipospheres е терапия, която събужда отново естествената ви красота без странични ефекти и ограничения .

С помощта на микровибрацията Lipospheres  повлиява всички слоеве на кожата – епидермис, мастната тъкан и подлежащите мускули . Стимулира естественото синтезиране на колаген , еластин и хиалурон . Това я прави изключително добро решение за почти всички кожни проблеми. Може да се прилага по всяко време на годината -независимо от сезона и се препоръчва за профилактика срещу стареене.   Успешно се комбинира с всички познати и използвани към момента други неинвазивни и инвазивни методики. Тази процедура е с минимален брой противопоказания и може да се прилага и върху кожа с розацея .

 

 

 

Свързани статии