Меню Затваряне

Процедури за лице

Класическо почистване на лице 
Продължителност: 60 Мин.
Демакиаж, ексфолиация, омекотяване на комедоните с гел, отстраняване на малки комедони с ултразвук , ръчна екстракция на комедони, дарсонвал, маска, завършващ крем.
Ние не използваме пара за отваряне на порите , а нова технология хидратиращ гел  . Така лицето не се зачервява толкова и за това е силно препоръчително при капилярни и чувствителни на допир кожи.
Почистването на лице е препоръчително да се прави веднъж месечно  за комбинирани, мазни и акнеични кожи, а за останалите според препоръката на терапевта.

Хидратираща терапия 
Продължителност 50 Мин.
Хидратацията е ключът към здравето и младоста. В края на всеки сезон лицето има нужда от освежаване поради излагането на слънце или студ и вятър.
Препоръчително е да се правят 1-2 пъти месечно или според нуждата на лицето. Хидратиращите терапии са много подходящи като допълваща процедура след химичен пилинг. Подобрява се резултата от пилинга и се ускорява регенерацията на кожата.
Лифтинг терапия
продължителност 50 мин.

Лифтинг и подмладяващата терапия е процедура, предназначена за моделиране на овала на лицето, постигане на по-ясен контур, корекция на признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза на кожата. Терапията предотвратява появата на признаци за преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора на кожата, хидратира я, стимулира синтеза на колаген и еластин. Моделиращият ефект е видим още след първата процедура. Препоръчват се 4 последователни терапии по една в седмицата и след това подържащи .


Пилинг Bright Peel на Filorga 
Продължителност 15 мин.

Fillmed® Bright Peel за нормална кожа е химичен пилинг, насочен към кожата с тъмни петна и неравномерен тен на кожата. Използваме Fillmed® Bright Peel, за да ексфолираме мъртвите кожни клетки и кожата остава  с по-гладка текстура, сияен вид и по-равномерен тен. Процедурата е безболезнена и не изисква нищо по-специално от хидратация в домашната грижа след нея. Препоръчват се от 4-6 последователни пилинга на всеки 10 дни .

Химичен пилинг Alissa Beaute
Продължителност 40  мин.
Сияйна кожа с равномерен тен – звучи добре, нали? Никой не иска тъмните петънца, несъвършенствата по кожата , омазняването и отпуснатата кожа  да му пречат да изглежда перфектно. Вече няма нужда да се чудите как да прикриете тези проблеми, защото различните видове химичен пилинг са създадени точно за това. Те ще възвърнат жизнеността и блясъка на вашата кожа и ще ви помогнат да я поддържате гладка , мека и сияйна . С помощта на химичен пилинг могат да се отстранят всички малки несъвършенства, които забелязвате често в огледалото, както и някои дерматологични проблеми като петна , белези от акне и по-дълбоки бръчки. Пилингът е отличен начин за възобновяване на кожата бързо и изгодно .

Безиглена мезотерапия Fusion Meso Xpert
Продълвителност 50 мин.
FUSION MESO XPERT е иновативен апарат, който доставя в кожата високотехнологични активни съставки на принципа на електропорацията, комбинирана с LED светлина. Това е неинвазивен и БЕЗ БОЛКА метод, който регенерира кожата и коригира  несъвършенствата по нея.Ефективна, безопасна и неагресивна терапия, която води до видими и дълготрайни резултати. FUSION MESO XPERT е технология, която съчетава електропорация и LED светлина, обединени в една цел- пенетрация на мезо коктейли в кожата. Трансдермалното въвеждане в кожата на съставки е на основата на ток, а не на игли. Благодарение на това високоефективните и иновативни активни съставки достигат до клетката, а LED светлината активира определени биологични функции на кожата.

Микронидълинг Fusion Mesotherapy
Продължителност 50 мин.
Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.  Fusion Meso PEN platinum е уред за микронидлинг. Основната полза от фракционната мезотерапия е образуването на колаген чрез контролирано нараняване на кожата. Второто ключово предимство е  биоревитализация – чрез вкарване на активни съставки на основата на хиалуронова киселина, растежни фактори, пептиди, полипептиди и други. Образуване на EFG /епидермални растежни пептиди/, които осигуряват подмладяването на кожата и регенерация на кожата.Микронидлингът е процес, включващ фини игли, които правят множество миниатюрни дупчици на повърхността на кожата.Този процес стимулира колагенообразуването. Чрез него се третират бръчки, хиперпиментация, отпусната кожа, както и белези, стрии и целулит, а резултатите зависят от използваната техника и вида продукт. Нарича се също Колаген индукционна терапия (Collagen Induction Therapy CIT)

LPG Integral Endermolift
Продължителност от 15 д0 40 мин.

Рестарт на производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина по естествен начин с Cellu M6® INTEGRAL на LPG по метода Endermolift™ с новия работен накрайник за лице Ergolift

С годините активността на фибробластите, клетките отговорни за производство на колаген и еластин, намалява. Кожата губи своята плътност, еластичност и естествена свежест. Появяват се белезите на стареенето: бръчки, изтъняване, отпуснатост, повяхнал тен. Всяка година кожата губи 1% от своя колаген.

Endermolift™ е ексклузивна anti-age технология, патент на LPG,  която чрез механо-стимулация, по естествен и неинвазивен начин постига уплътняване, подмладяване и лифтинг на кожата на лицето, шията и деколтето. Комбинацията от деликатен вакуум и нежни микро-импулси в новия работен накрайник Ergolift, стимулира фибробластите дълбоко в дермата да реактивират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Процедурата е изключително приятна и релаксираща , естествен фитнес на тъканите, който поддържа техния тонус, уплътнява и изглажда бръчките , дренира токсините, намалява оточността  и тъмните кръгове около очите, стяга контура и възстановява свежия и блестящ тен.

Процедурата се използва  :

За свеж и изравнен тен, почистена и дренирана от токсини кожа

За лифтинг на околоочния контур, премахва подпухналост и тъмни кръгове, намалява бръчките

За уплътняване на кожата и подмладяване – изглажда фините и по-дълбоки бръчки

За оформяне, стягане и лифтинг на лицевия контур

За отслабване и намаляване обема на лицето и двойната брадичка

За клетъчна регенерация и лифтинг на лице, шия, деколте.

 

HIFU – Дълбок SMAS лифтинг

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на HIFU / хайфу /  постига добри резултати във всички зони на лицето, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът,  нямат значение за прилагането на терапията.

Най-ценното при хайфу лифтинга е, че можем да достигнем до цели 4.5 мм в дълбочина до т.нар. SMAS слой (мускулният апоневротичен слой).На такава дълбочина за лифтиране работят и пластичните хирурзи.Казано на разбираем език, SMAS  представлява вид ципа, изградена от колагенови и еластинови влакна, която отделя подкожието от подлежащите мускули.
Именно тя служи като своебразна арматура и подържа  тъканите на тяхното място.С времето обаче, SMAS слоят изтънява, отпуска се и в комбинация със стареенето на кожата води до появата на бръчки и видимо нарушени контури на лицето.Именно стимулирането на този слой е в основата на изключителните лифтинг резултати от процедурата HIFU на лице .Чрез фокусираният ултразвук апаратът въздейства на колагеновите и еластинови влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата. Те се свиват и скъсяват и така се повдига SMAS слоят.

С контролирано заграяване на тъканта HIFU предизивиква точки на коагулация .
Термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан по лицето, без да уврежда повърхността на кожата. Едновременно с това се стимулира образуването на нови колагенови влакна.Процедурата предизвиква стягащ и повдигащ ефект, който се разгръща оптимално от 2 до 3 месеца . Изключително ефективна процедура за белези от акне.

Процедурата с Хайфу апарата ни от последно поколение , се бори успешно със следните проблеми-премахване на бръчки, възстановяване на еластичността , стягане на кожата и стапяне на мазнина  на :

Чело
• Горен клепач
• Околоочен контур /торбички и бръчки/
• Бузи /извайване на скули /
• Цялостен лицев контур
• Двойна брадичка

5D HIFU  е професионална 2-в-1 HIFU система за лифтинг и топене на мазнини  по лицето и тялото, повдигане на бюста и специален накрайник за интимно стягане и подмладяване. Апаратът има проникваща точка с от 1 до 11 едновременни перфорации (линии) и 15 точки на коагулация, като максималната широчина на енергийната площ е 10 мм. Самата точка на коагулация може да се увеличава до 5 пъти, което прави апарат до 30 пъти по-мощен и ефективен от стандартната HIFU машина. Дълбочината на обработката може да се регулира от 1mm до 25mm, а енергията може да се регулира от 0.1J до 2.0J в зависимост от зоната за лечение и нуждите на клиента, което значително съкращава времето за третиране, както и енергийните точки върху кожата по-равномерни, а крайният резултат е по-добър.

Апаратът е оборудвани 8 глави(1.5, 3.0, 4.5, 6.0, 8.0, 10, 13, 16 мм ) подходящи за лице и тяло, прецизно въздействащи в различни дълбочини на кожата и гарантиращи удобството на работа и безопасността на нашите клиенти.

 

 

 

 

Свързани статии