Меню Затваряне

Поставяне на мигли

Миглопластика 

Класически мигли / косъм по косъм /
Времетраене около 120 Мин
Тази техника е най – щадяща за естествените мигли и е за дами които желаят да постигнат ефект на добра спирала . На  всяка естествена мигла се поставя по един екстеншън , като дължината , дебелината и извивката  се избират според вашето желание за визия и здравината на естествените мигли.
2D мигли
Времетраене около 120 Мин
Това е техниката за най-лек обем с леко подчертаване на окото и е За дами които искат ненатрапчив акцент върху очите им . На всяка естествена мигла се поставят по два екстеншъна оформени като ветрилце . Избира се внимателно дължината , дебелината и извивката на изкуствените мигли за да са подходящи за окото .
3D мигли
Времетраене около 150 Мин.
3D е техника придаваща загадъчност и изразителност на погледа. За дами които искат да са забележителни и все пак по един не толкова натрапчив начин . На всяка естествена мигла се поставят по три екстеншъна оформени на ръка като ветрилце . Дължината и дебелината се избират  според здравината на естествените мигли, а извивката – според окото .
Руски обем
Продължителност около 180 Мин.
Техниката която привлича всички погледи към вас а миглите са изключително гъсти и забележителни . На всяка естествена мигла се поставят по 5 или повече екстеншъна оформени на ръка като ветрилце . тази техника се изпълнява с много тънки мигли за да не се увредят естествените а Дължината и извивката се избират според окото.
Трайно извиване, кератиново подхранване и боядисване на мигли
Времетраене 45 Мин.
Процедурата е подходяща:
За дами, които предпочитат естествен ефект – С извиването и боядисването можете да пропускате спиралата със седмици наред.
За тези, които харесват миглите си извити, но самият косъм не държи извивка.
Ако харесвате дългите мигли, но нямате време или възможност за поддръжка на миглопластика.
За увредени или къси мигли, тъй като кератинът и съставките укрепват косъма и го заздравяват

Свързани статии